Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Slanic Prahova

Case De Vanzare Slanic Prahova

Proprietatea este superba, terenul este plat, in laterala are alee pentru masini care este umbrita de o bolta frumoasa de vita de vie, casa necesita reparatii.se preteaza foarte bine. 480 x 360 jpeg 28 кб.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

620 x 465 jpeg 111 кб. Vezi 69 rezultate pentru case de vanzare slanic prahova la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 15.000 eur. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria.

Casa Ca Case De Vanzare In Slanic Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/slanic_69047/q-casa-ca/
Si 24 km de statiunea slanic valcanesti este o localitate frumoasa, situata. Incalzire cu centrala cu condensatie si calorifere. Casă de vânzare la schinoasa.

Vezi 69 rezultate pentru case de vanzare slanic prahova la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 15.000 eur.

Case/vile de vanzare in slanic, judetul prahova, pe imobiliare.ro. Case și vile de vânzare slanic. Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele:

Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: Etaj din lemn, 2 camere, curent electric, apa, canalizare, teren 400mp. Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie.

Proprietati De Vanzare Slanic Homezz Ro
vizitati articolul complet aici : https://homezz.ro/anunturi_in-slanic-ph.html
» vanzare casa oras slanic prahova vanzare casa oras slanic prahova, p+m, parter 3 camere, baie, bucatarie; Oferte case de vacanta din slanic (judetul prahova). Te intereseaza pensiune prahova de vanzare?

Casă de vânzare la schinoasa.

Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: Tot perimetrul terenului are o suprafață de 4175 mp, livada are o suprafață de 2800 ofer spre vanzare aceasta casa renovata recent de jos pana sus si cu acoperis de tigla metalica de culoare visinie.casa are 87mp pe teren de casa de 220mp si 280mp. Etaj din lemn, 2 camere, curent electric, apa, canalizare, teren 400mp.

Domina imobiliare, cea mai mare agenție imobiliară din oltenia. Are 1050 mp de teren, deschidere 25 m, asfalt la poartă, curent electric, fântână în curte, beci și anexe. 1 rezultate afisate in 1 milisecunde.

Vand Casa De Vacanta 3 Cam 800 0 Mp Numar Niveluri 1 Slanic Prahova Publi24
vizitati articolul complet aici : https://www.publi24.ro/anunturi/imobiliare/de-vanzare/case/casa-de-vacanta/anunt/casa-si-teren-zona-slanic-prahova/7b0160757d6c6350.html
» vanzare casa oras slanic prahova vanzare casa oras slanic prahova, p+m, parter 3 camere, baie, bucatarie; Si 24 km de statiunea slanic valcanesti este o localitate frumoasa, situata. Incearca anunturile de vanzari case slanic pe storia.ro.

/ продаётся дом на скиносах.

1 rezultate afisate in 1 milisecunde. Www.gimo.ro va pune la dispozitie mii de anunturi de la a la z din bucuresti, provincie si din strainatate, oferte in care veti gasi datele de contact ale proprietarului, ale agentiei sau ale dezvoltatorului care detine imobilul, veti gasi informatii complete. 15 anunturi se potrivesc cautarii tale.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Slanic Prahova"