Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Comarnic

Case De Vanzare Comarnic

Casa are o suprafata totala de 284 mp si este situata pe un teren in suprafata de proprietate de vanzare in comarnic, in zona centrala proprietatea care se vinde este compusa din doua corpuri cu utilitatile contorizate separat. Oferte case din comarnic (judetul prahova).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Toate categoriile case de vanzare ──────────────── anunturi de vanzare anunturi de inchiriere. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Cauți o casă cu 4 camere plus teren in comarnic cu o priveliste de vis?

Teren De Vanzare Comarnic Prahova Prin Agentia Matos Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://mercador.app/teren-de-vanzare-comarnic-prahova-prin-agentia-matos-imobiliare/1858
9km, casa, comarnic, de, la, sinaia, vanzare. Casa de inchiriat in comarnic, 400 €. Casa case la li casa de vanzare de m căse casi de casa comarnic casa teren case vânzare de vanzare casa.

72 compusa din sase camere plus dependinte, gradina cu pomi fructiferi 700 mp.

Vila este dispusa pe parter, etaj1 si mansarda. Vezi aici 12 imobile de vânzare pentru comarnic, cu prețuri de la 48.000 €. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

Imi face placere sa va prezint o vila de vacanta, foarte frumos amplasata pe zona inalta din comarnic. Casa de inchiriat in comarnic, 400 €. Casa p+e de vanzare la comarnic, zona ghiosesti, cu o suprafata construita.

Anunturi Case De Vanzare Comarnic Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/comarnic/
Vand casa langa muzeul cinegetic posada, este la 60 km de brasov, construita in anul 1998, cu 4 camere p/1 cu 3 bai,o bucatarie, este izolata pe exterior,sup 88mp ,teren 250mp,va asteptam la vizionare. Îți prezentăm această casă de vânzare cu 4 camere situată pe valea prahovei, alegerea perfectă pentru tine. Contacteaza un agent imobiliar re/max!

Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

Casa de inchiriat in comarnic, 400 €. Contacteaza un agent imobiliar re/max! Imobilul care se inchiriaza este situat in comarnic zona dn1.din intregul imobil se inchiriaza partea proprietate de vanzare in comarnic, in zona centralaproprietatea care se vinde este compusa din doua corpuri cu utilitatile contorizate.

Găsește imobile de vânzare în comarnic la cele mai bune prețuri. Case de vanzare in comarnic, prahova (localitate). Contacteaza un agent imobiliar re/max!

X11cd4 Casa Cu 5 Camere De Vanzare In Comarnic Zona Poiana Anunturi Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://www.infoimobiliar.ro/anunturi/x11cd4-casa-cu-5-camere-de-vanzare-in-comarnic-zona-poiana/
La parter regasim o sufragerie generoasa de 46 mp, bucatarie si baie la etajul 1, 3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane. Tip proprietate apartamente case / vile garsoniere spatii birouri spatii comerciale spatii industriale terenuri. Incearca anunturile de vanzari case comarnic pe storia.ro.

Imobilul care se inchiriaza este situat in comarnic zona dn1.din intregul imobil se inchiriaza partea proprietate de vanzare in comarnic, in zona centralaproprietatea care se vinde este compusa din doua corpuri cu utilitatile contorizate.

Vand casa langa muzeul cinegetic posada, este la 60 km de brasov, construita in anul 1998, cu 4 camere p/1 cu 3 bai,o bucatarie, este izolata pe exterior,sup 88mp ,teren 250mp,va asteptam la vizionare. Vezi 30 rezultate pentru case de vânzare în comarnic la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 22.500 eur. Imobilul care se inchiriaza este situat in comarnic zona dn1.din intregul imobil se inchiriaza partea proprietate de vanzare in comarnic, in zona centralaproprietatea care se vinde este compusa din doua corpuri cu utilitatile contorizate.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Comarnic"