Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Valea Doftanei

Casa De Vanzare Valea Doftanei

Valea doftanei, sat trăisteni, str. Imobilul dispune si de un teren cu o suprafata de 1230 mp.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. Structura caselor constă din cadre din beton armat și cu închideri perimetrale și pereți exteriori din blocuri ceramice, acoperite cu polistiren de 10 centimetri grosime și finisați cu tencuială decorativă. Casa de vanzare la munte comarnic comarnic.

Casa Valea Doftanei Brick7 Proprietati
vizitati articolul complet aici : http://imobiliare.brick7.ro/Casa+Valea+Doftanei
Casa de vanzare 4 camere valea lupului. Vanzare casa 10 camere ploiesti. Structura de tip p+e+m este compusa din 10 camere, 3 bai utilate, bucatarie, camera centralei.

Se ofera spre vanzare 2 corpuri de casa 4 camere cu teren 1250 mp, baie, curent electric, fosa septica, apa curenta, 4 intrari teren vand casa de vacanta in valea doftanei, rustica, de 96 mp pe un teren de 980 mp, pe care se afla o livada cu meri si peri.

Crama si terasa la demisol; În valea doftanei sunt disponibilie 3 unități, iar în apropiere din 1436 unități alte 1430 sunt disponibile. Case/vile de vanzare in valea doftanei, judetul prahova, pe imobiliare.ro.

Casa de vânzare în campina, prahova, situată la strada principală, construită în 1967 din: Casa de vanzare pe roti in valea doftanei. Vanzare casa 10 camere ploiesti.

X1199d Casa Cu 5 Camere De Vanzare In Valea Doftanei Zona Tesila Anunturi Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://www.infoimobiliar.ro/anunturi/x1199d-casa-cu-5-camere-de-vanzare-in-valea-doftanei-zona-tesila/
Salveaza cautarea vezi cautarile salvate. Casa la rosu valea doftanei, 6 camere, zona deosebita, toate utilitatile, tamplarie pvc, finisaje exterioare. 6 camere 1 baie 100 m2 355 m2 teren.

Casa p+m, confort i, decomandata, situata in valea doftanei.

.nedelea nistoresti novacesti paulesti plopeni poiana campina poiana trestiei predeal predeal provita de jos provita de sus scorteni sotrile talea telega urleta valea doftanei valea lunga valea mare (valea lunga) visinesti. Vanzare casa 10 camere ploiesti. Structura de tip p+e+m este compusa din 10 camere, 3 bai utilate, bucatarie, camera centralei.

Detalii imobil casa 10 camere valea doftanei ploiesti. Valea doftanei, sat trăisteni, str. Incearca anunturile de vanzari case valea doftanei pe storia.ro.

3 Camere Casa De Vanzare Prahova Judet Campina 869556 Www Storia Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.storia.ro/ro/oferta/casa-de-vacanta-p-e-in-valea-doftanei-la-marginea-padurii-ID3Ed6.html
Cazare valea doftanei de la 157 lei/cameră. La poalele muntilor baiului, langa raul doftana, la peste 1000 de metri altitudine, casa de la rau va ofera o vacanta minunata, intimitate si liniste in mijlocul naturii. Casa de la rau din valea doftanei.

Vezi 8 rezultate pentru case de vânzare în valea doftanei la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 39.999 eur.

Valea doftanei , prahova (1,428.88 km) traisteni, brasov, romania. Casa de la rau din valea doftanei. Casa vacanta p+1+m,70mp pe nivel,teren1700mp,vedere la lac paltinu,complet mobilat.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Valea Doftanei"